Haarlijn najaar/winter 2017/2018

Transform yourself! Haarlijn najaar/winter 2017-2018
Schakel moeiteloos van een lichte, zonnige nazomersfeer naar een meer uitgesproken najaarsmood!
Door de slimme, trendy kapsels uit deze Haarlijn najaar/winter 2017-2018 transformeert kapsalon De Hoofdzaak je in no time van een natural uitstraling naar een excentriekere look.
Het geheim? Een supergoed kapsel waarmee je letterlijk alle kanten uit kunt en waarbij onder de lichte poedertinten verrassende accenten verborgen liggen die de transformatie compleet maken!


Vloeiende look met stylingvariaties
Deze kapsels zijn tot stand gekomen via de zogenaamde switch-techniek:
“Een creatieve methode waarbij we haarplukken aan de bovenkant van je hoofd om en om naar links en naar rechts halen voordat we knippen of snijden. Daardoor krijg je bovenop veel lengteverschillen en dat geeft je naast een vloeiende look enorm veel mogelijkheden voor stylingvariaties. De basis van je transformatie!”

We zien bij de heren dat de al die opgeschoren kapsels gaan verdwijnen en dat het allemaal weer wat meer gedekt blijven mag. Het echte kappersambacht komt hiervoor om de hoek want er wordt dus weer meer met ‘oude vaktechnieken gewerkt’ en de tondeuse met het opzetstukje blijft nu dus mooi in de lade liggen, we gaan zogezegd weer ‘ouderwets’ opknippen met kam en schaar. En dat vereist vaardigheid en kunde van een kapper. De bovenlagen zijn bij zowel de dames als heren kapsels wat langer en voller, maar wel met veel textuur waardoor het haar goed in model te vormen blijft, ook voor de klant eenmaal thuis wanneer hij of zij het zelf gaat modelleren.

In de kleuringen zien we niet alleen maar het o zo immens hippe grijze en pastel meer. Ook de violet-rood en de bruin en kopertinten mogen zeker weer!